Aalesunds Skiklub

 

Facebook Varsom.no Skredinfo Bli medlem

Nytt medlemsregister

AaSK har gått over til nytt medlemsregister. For at dette skal fungere så bra som mulig, trenger vi en liten egeninnsats av medlemmene: Send inn e-postadresse og mobiltelefonnummeret ditt.

 

Skiklubben har hatt en prosess med vasking av medlemslister, og har i tillegg gått over til idrettsforbundets eget medlemsregister; Min idrett (www.minidrett.no)

I prosessen med å oppdatere medlemsregisteret ønsker vi å få e-postadresser og mobilnummer på alle medlemmer. Vi ber derfor om at alle medlemmer sendes det på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Aklternativt; sms til tlf.nr 90 81 00 81 

Grethe Loe, som mottar e-posten og legger inn informasjon, er styremedlem i klubben, og har nå også ansvaret for medlemsregistrering.

I fremtiden vil faktura på medlemskontingent bli sendt per e-post. Dersom noen fortsatt ønsker faktura i posten, så må dette gis beskjed om til Grethe. Så vil informasjonen om det bli lagt inn i registeret.