Nytt medlemsregister

AaSK har gått over til nytt medlemsregister. For at dette skal fungere så bra som mulig, trenger vi en liten egeninnsats av medlemmene: Send inn e-postadresse og mobiltelefonnummeret ditt.

 

Skiklubben har hatt en prosess med vasking av medlemslister, og har i tillegg gått over til idrettsforbundets eget medlemsregister; Min idrett (www.minidrett.no)

I prosessen med å oppdatere medlemsregisteret ønsker vi å få e-postadresser og mobilnummer på alle medlemmer. Vi ber derfor om at alle medlemmer sendes det på e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Aklternativt; sms til tlf.nr 90 81 00 81 

Grethe Loe, som mottar e-posten og legger inn informasjon, er styremedlem i klubben, og har nå også ansvaret for medlemsregistrering.

I fremtiden vil faktura på medlemskontingent bli sendt per e-post. Dersom noen fortsatt ønsker faktura i posten, så må dette gis beskjed om til Grethe. Så vil informasjonen om det bli lagt inn i registeret.