Aalesunds Skiklub

 

Facebook Varsom.no Skredinfo Bli medlem

Erik Lunde er ny leder i AaSK

Erik LundeAalesunds Skiklub avviklet sitt årsmøte torsdag 17. september. På møtet ble Erik Lunde valgt til ny leder. Han tar over formannsklubben etter Sindre Nakken.

 

 De øvrige medlemmene i styret er:
- Oddbjørn Krohn Dalen (nestleder)
- Styremedlemmer: Grethe Loe og Tone Drabløs
- Varamedlemmer Pål Are Lilleheim og Torgeir Dalseth

- Leder for hyttestyret: Gard Meek
- Leder for turgruppa: Ola Ween
- Leder for markedsgruppa: Svein Ove Haugen
- Leder for ungdomsgruppa: Aleksandra Leikanger

AaSK har per tiden 475 medlemmer, og kan vise til en sunn økonomi. I sesongen 2014/2015 kan de se tilbake på et år med stor aktivitet. Med utgangspunkt i klubbhytta på Standal har de blant annet arrangert kurs, toppturer, medlemshelger og klubben har avviklet det tradisjonsrike Standalrennet med hele 70 deltakere.

– Det jobbes veldig godt i klubben, med mange engasjerte medlemmer. Vi er allerede godt i gang med å få på plass de fleste arrangementene for kommende vinter. Det kommer til å bli mye aktivitet på Standalhytta og i Sunnmørsalpane både for medlemmer og andre som er nysgjerrige på hva vi holder på med i skiklubben, opplyser leder Erik Lunde.

Den nye lederen ønsker enda flere velkommen til Standalhytta og klubben.

– Vi er fortsatt i en prosess der vi ser på hvordan vi kan bli enda bedre i det å gjøre klubben mer attraktiv for både eksisterende og nye medlemmer. Vi ønsker at klubben og hytta skal være et naturlig møtested for den som er glad i å ferdes i alpint landskap, både sommer som vinter, sier han.

 

Se vedlegg for årsmeldinger og regnskap