Aalesunds Skiklub

 

Facebook Varsom.no Skredinfo Bli medlem

Klart for påmelding til høstens aller, aller vakreste og kjekkeste eventyr

Vin helg1Aalesunds skiklub har en rekke flotte arrangementer gjennom året. Selv om det er vinteren som er høytiden for klubbens medlemmer, har arrangementet Topptur, mat og vin etablert seg som et av de aller mest populære gjennom året – selv om det er utenfor snøtiden. Nå er påmeldingen til årets arrangement åpnet.

 

 

 

Årets utgave av Topptur, mat og vin går av stabelen fra 25. til 27., august.

Det er faktisk femte året på rad at AaSK arrangerer Topptur, mat og vin-helg. I den anledning planlegges det å legge opp til noen turer som ligger lengre unna Standalhytta, og som innbefatter båttur i vakre Hjørundfjorden. For dette er det værforbehold. Eventuell båttur medfører noen ekstra utgifter for deltagerne, så det er greit å ta høyde for dette ved påmelding. AaSk Kommer uansett tilbake til dette når det nærmer seg helgen.

Pris: Medlem kr 1 850,-. Ikke medlem kr 2 350,-.

Prisen inkluderer overnatting fredag til søndag, middag fredag og treretters middag lørdag, frokost og mulighet for å smøre nistepakke, vinsmaking med spennende viner, samt turer med turleder.

Påmelding  innen 15. august! Klikk her for påmeldling

på grunn av mat og vinsmaking er det kun 30 plasser til denne helgen – så hiv deg rundt og meld deg på! Her er det først til mølla som gjelder.


Aktuelle turer
Kolåstind over breen, Nordre Sætretind, Søre Sætretind, Randers Topp, Mohns Topp, Bladet, Dalegubben, Fingeren, Sølvkallen, Langnestinden, Skårasalen. Værforholdene avgjør hvilke turer som er aktuelle.

Alle turer krever gode fjellsko og turbekledning. Evt tur til Kolåstind og Søre Sætretind krever stegjern, klatresele m/skrukarabinkrok og isøks!

 

Vin helg2 vinhelg3