Aalesunds Skiklub

 

Facebook Varsom.no Skredinfo Bli medlem

Dugnad, sosialt samvær og moro på Standalhytta

30 SkislottetAalesunds skiklub inviterer alle som vil til sosialt samvær og dugnad på klubbens egen hytte på Standaleidet. På den årlige høstdugnaden gjøres hytta og området rundt klart for vinteren.  Du er hjertelig velkommen til Standalhytta 15. til 17. november. 

Dugnadene står sterkt i AaSK. Klubben og hytta har i alle år vært preget av et sterkt engasjement, som igjen har dannet grunnlaget for det gode miljøet, mulighetene som Standahytta representerer og for aktivitetene som skjer i regi av klubben.    

Høstdugnaden er en tradisjon, og er en flott kombinasjon av litt jobbing og mye moro. Det sosiale står sterkt, og gjør oppgavene som skal utføres lystbetont. Her er litt å gjøre for alle, både for dem som er fullbefarne håndverkere til for som selv mener de har ti tommeltotter.     Både klubbens medlemmer og andre gjester er velkommen. Det er også en kjempeflott mulighet til å bli bedre kjent med Standahytta, klubben og medlemmer, dersom du lurer på hva vi gjør i AaSK.  

Dugandshelga er selvfølgelig gratis for alle som deltar, og maten holder skiklubben denne helga. Vi lover god stemning, god mat, samt noen innslag som vi vil publisere når det nærmer seg. 

Påmeling til hyttesjef Gard Mek på pr e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.