Aalesunds Skiklub

Mange besøkte AaSK på Aktiv Fritid

aktiv fritidInformasjon om klubben, hytta og turer/arrangementer, markedsføring av Sunnmørsalpane som utfartssted, samt informasjon om bruk av skredutstyr var budskapet som skiklubben hadde med i sekken under messa Aktiv Fritid i Sparebanken Møre Arena. Og flere av dem som besøkte oss vant flotte premier!

 

Samarbeidet med ÅST og 360 Norway var en stor suksess under Aktiv Fritid. Mange fikk krysset av i sine ”Fjellpass”, og med det bekreftet at de har lært seg om bruk av kart/kompass, skredsøker/-mottaker og fått lastet ned planleggingsbilder.

Blant dem som deltok har ÅST trukket en premie med overnatting for 2 personer på en av aktørenes hytter. Vinneren ble Åsrunn Nerland Ekroll

Vinnere
Mange deltok også på skiklubbens quiz, der Platou hadde sponset flotte premier. Premiene hadde en samlet verdi på kr 8500 kroner!

  • Vinneren av 1. premie (Skredutstyrspakke – Pieps dsp tour skredsøker, Peips iprobe carbon elektronisk søkestang og BCA snøspade) ble Anna-K. Havang Velle.
  • Vinneren av 2. premie (duffle bag fra The North Face) ble Magne Engeseth
  • Vinneren av 3. premie (toalettveske fra The North Face) ble Hendrik Bollingmo.


Nye medlemmer
I løpet av Aktiv Fritid var det også flere som meldte seg inn i klubben. Og flere kommer til å melde seg inn via nettsidene i etterkant.

Vi ønsker alle nye medlemmer velkommen i klubben, på Standalhytta og ut på tur.

Én av de som meldte seg inn var så heldig å bli trukket ut som vinner av plass på høstarrangementet ”Toppturer, mat og vin” (verdi kr 2000). Den heldige ble Morten Kleven

Stor takk til dem som bidro fra klubben på standen under Aktiv Fritid, og sørget for god stemning og god informasjon: Øyvind Sundquist, Pauline Kjelsvik Holøyen og Oddbjørn Dalen, i tillegg til herværende skribent.