Aalesunds Skiklub

Det 70. Standalrenn arrangeres lørdag 14. mai.

Standalrennet 2011Lørdag 14. mai arrangeres et spektakulært skirenn som går fra Fingerskaret til Standalhytta. Høydeforskjell ca 700 meter. Aalesunds Skiklub arrangerer da sitt 70 Standalrenn, Norges eldste skirenn. Klasser for fjelltelemark, alpint og snowboard.

Start på det ordinære rennet kl. 13:00

Som i fjor blir det også skibestigningskonkurranse. Traseen gå fra Standalhytta, til Steinen (Bjønnanakken), Myra, Fingerskaret og mål ved Standalhytta. Total stigning ca 1200 meter. Ved lite snø så blir det start og mål på myra vest for Standalhytta. Regler som for Norges Cup'en.

Start på skibestigningskonkurranse kl 11:00

Løperinfo kl 10:00 (for begge konkurranser)

Ordinær påmelding til kl 21:00 fredag 13. mai. Påmelding: https://www.deltager.no/Standalrennet2011 Etterpåmelding på Standalhytta på renndagen til kl. 10:00

Rennleder: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi kan tilby

  • Klasser: telemark/alpint/snowboard
  • Løype fra Fingersida, mål ved Standalhytta (ved lite snø: mål på myra vest for Standalhytta)
  • Afterski
  • Løpermiddag med klubbens Bacalao
  • Kiosksalg

Overnatting

Vi tilbyr overnattingsplasser på Standalhytta så langt det er plass ifm. rennet 14. mai. Prisen er 350,- (lør/søn) inkludert løpermiddag og frokost. For resevering av plass send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.