Aalesunds Skiklub

Strålende overgangstur

Folksomt på Svinetinden i strålende vær.Strålende sol, supre forhold og fantastisk natur gjorde årets overgangstur til en sjelden opplevelse for de nærmere 30 deltagerne.


Den beste målestokken på hvor bra overgangsturen Barstadvika – Molladalen – Kvandalskaret – Standalhytta kunne man lese i ansiktene til dem som var med på turen for første gang. Og etter hvert som turen skred fram, strålte ansiktene om kapp med sola.


Herværende skribent har ikke det eksakte tallet, men vet at det var nærmere 30 personer som deltok på årets overgangstur. Mange av disse var med for første gang. Yngste turkamerat var 13 år.

Det fine været gjorde at hele følget la turen om Svinetinden, og fikk en aldeles strålende nedfart. En stor andel av følget hadde saft nok i bena til å legge turen mot Kolåstinden, men snøforholdene på ettermiddagen begrenset antallet som kom seg helt til topps. Dagen ble, som seg hør og bør, avsluttet på høvelig vis på hytta, med badstu, grilling, prat og passende tilbehør. Det ble bokført noen ny frelste skientusiaster etter turen – det samme med noen nye medlemmer for AaSK.

Her er noen stemninger fra turen (Klikk på bildene for større versjon)