Aalesunds Skiklub

Bra stemning og godt jobba!

Hjertelig takk til de 21 som bidro til vedlikehold av hytta på vårdugnaden! Kjekt å få være med på så mange ulike arbeidsoppgaver og øke sin kunnskap om snekring, grusing, maling og annet arbeid som krever særskilt fotarbeid. Særlig kjekt at de aller fleste årsklassene fra medlemsmassen vår var representert, yngste akkurat  fylt ti, eldste såvidt fylt 70.

 Dette ble gjennomført og ferdigstilt:

Utendørs:

Satte opp strømgjerdet og klippet ned småtrær omkring på eiendommen. Gruset veien fra containeren og opp til p-plass. Plasserte to hundehus øst på p-plass. Malte inngangspartiet til Sigleifsbu. Klipte av takrenner og stoler på høyhuset, beiset bordene under takrenner. Malte inngangspartiet fra p-plass. Beiset vestveggen i 2. etg. Beiset nordveggen mot plattingen. Malte de mest slitne vinduslistene rundt hytta. Malte sydveggen på ”Andre nord”(gamle sanitæranlegget). Malte rekkverket på plattingen. Pusset og malte begge pipene. Skiftet flere terrassebord på plattingen og benkene. Monterte takrenne ved inngangen fra p-plass. Reparerte og malte kjellerdøra. 

 

 

Innendørs:
Ryddet vaskerom og etterfylte med forbruksartikler. Erstattet to kjøleskap med fryser i mellomgangen, monterte hyllereol til tørrmat. Malte vinduslister på tre av de gamle soverommene. Byttet ut ødelagt kjøleskap med nytt i DnT-delen. Gikk over alle soverom og registrerte mangler, reparerte seks senger. Målte opp kjøkkenet til bestilling av innredning og materialer, gjorde avtale med snekker om renoveringa i november.

 

Vi spiste de fleste måltidene utendørs, hengte opp ”Skeivedissa”, flere sov ikkje burt sumarnatta, både Romedalstinden og Bjønnanakken ble besøkt.  Takk til alle som bidro til vedlikeholdet av hytta og bra stemning! standarden holdes ved like og økes jevnt og sikkert…

Hyttestyret.