Aalesunds Skiklub

Kjøkkenet er grundig testa

Det nye kjøkkenet sto fiks ferdig tirsdag 20. desember. Familien Hestetuns feiret jul og dåp på hytta og vi fikk testa kjøkkenet grundig. Matcrew'et var storimponert over hvor fint kjøkkenet er blitt og hvor bra flyten i arbeidet er.

 

 

   Det viser seg at ideen med å flytte komfyrene til vestveggen virker like godt som vi trodde, og at tanken bak å montere kjøkkenbenken inne i frokostsalen fungerer etter intensjonene. Snarest mulig monterer vi overskap inne i frokostsalen til kopper og glass, slik at man finner alt man trenger til bespisninga uten å måtte gå inn på kjøkkenet.

I tillegg til den største komfyren har vi kjøpt kombidamper fra Termo Storkjøkken på Eidsneset. Denne både damper poteter og grønnsaker, den damper og steker kjøtt, og steker svoren på ribba knasende sprø. Sammen med den gamle komfyren lager vi uten problemer mat til ca 60 personer, og alle kan få varme ingredienser. Over komfyrene har YIT montert en fantastisk ventilasjonsanlegg. Den støyer mindre enn den gamle og har enormt god kapasitet. Gråstua blir kjølig når en går på fullt, og det luktet (dessverre?) ikke ribbe noen steder i hytta mens vi stekte. Kanalene ligger skjult i taket, og motoren henger på veggen utenfor. 

På kvelden 1. juledag rev Dagmar ned ledningsnettet over Stendalseidet. Vaktsjefen i Tussa forsikret om at strømmen vil være tilbake i morgen, slik at nyttårsfeiringa går som planlagt. Vi gleder oss til helga, både aktivitetsansvarlig og kjøkkensjef er godt forberedt. Vi ønsker alle de 47 påmeldte hjertelig velkomne, og et gledelig nytt år til alle. 

Pimmen og Arild