Aalesunds Skiklub

Kongehelg på Standalhytta

Overgangstur_2011-5Toppturhelg med Standalrenn! Helgen 27. april til 1. mai blir det stor aktivitet på Standalhytta og i fjella omkring!
Hytta er åpen både for medlemmer og ikke medlemmer!Lørdag 28. april går det tradisjonsrike Standalrennet av stabelen. Her blir det klasser for Fjelltelemark, alpint, snowboard og skibestigningskonkurranse! Se egen artikkel.

After-ski, premieutdeling og grilling på terrassen etterpå, samt felles Bacalaomiddag på kvelden! Pris for middag er kr 250,- betales på hytta.

Søndag 29. april står overgangstur fra Barstadvika, gjennom Molladalen og til Standalhytta. Her vil de sprekeste også kunne bestige bl a Svinetind og Kolåstinden! Oppmøte kl 10.00 på P-plassen v/Melbøsetra.

Mandag 30. april tar vi turen til Kolåstind. Oppmøte ved Standalhytta kl 09.15.

Tirsdag 1. mai legger vi turen til Kvitegga. For de som ikke er på Standalhytta blir oppmøte kl 09.45 P-plass ved Fivelstad.

Aalesunds Skiklubb stiller med turleder på fellesturene, men det er selvfølgelig muligheter for å gjøre turer i området på egen hånd! Standalhytta er et flott utgangspunkt for mange gode toppturer, og hytta har flotte fasiliteter.

Du tar med det du trenger av mat og drikke (utenom Bacalao på lørdag), og står for tilberedningen selv.

Vi håper på flott vær og satser på å fyre opp grillen ute – så ta med grillmat.

Priser for overnatting:

  • 0 – 5 år: Gratis
  • 6 – 15 år: Medlem kr 50,-. Ikke medlem kr 100,-
  • Voksen: Medlem kr 150,-. Ikke medlem kr 250,-.

Booking
Det kan være greit å booke overnatting på forhånd, da hytta kan bli full! Send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og gi beskjed om hvilke dager dere trenger overnatting.