Aalesunds Skiklub

Bra stemning på vårdugnaden!

Stor takk til Emilie, Eirik, Mads, Mathias, Sigurd, Frøydis, Sondre, Sander, Veslemøy, Marine, Synnøve, Kristian, Bodil, Trond, Vebjørn, Kenneth, Maria, Mats, Egil, Karsten, Rose, Marthe og Pauline som laget god stemning i helga! Det ble også gjort vesentlige forbedringer på hytta: Satte opp strømgjerdet og tok bort rekkverket for å se hvordan plattingen gjør seg uten. Kuttet ned trær og supplerte vedlageret. Ryddet rundt hytta, i skiboda og i kjeller og lagde store bål. Hentet slalåmportene fra fjellet og la på plass bunkene som lå utenfor hytta.

 

I gangen utenfor Åttesyd foret vi nedtaket, isolerte og malte. I andre etasje i gamledelen fikk dører, lister og vinduet andre strøket grønt. I frokostsalen malte vi dører, vinduer og lister to strøk grønt.

Inne i kråa bygget vi hyller til bokskatten klubben fikk av Arne fagerhaug; Dnt-årbøkene fra 1913 og frem til i dag. Blitt et aldri så lite bibliotek over kontorpulten.

Vi senket overskapene i frokostsalen 14 cm, og monterte opp enda et skap slik at der nå er god plass til alle glass og kopper vi fikk fra Hotel Sagafjord – takk Wenke og Jon Kjetil!

På veggen bak skapene er det montert hvit veggplate som er lettere å holde ren. I trappehullet er det ryddet og laget plass til barnestolene. I gangen er tørrmathyllene ryddet og merket, viktig av all tørrmat plasseres i plastboksene. Dreneringa til kjølerommet ble renset slik at det ikke lenger drypper vann ned på gulvet.

All taggingen på madrassfjørene i overkøyene er malt over med hvitt, viktig at vi tar dette etter hvert. Vi tok prøver for å sjekke vannkvaliteten. I tillegg hadde vi innflyttingsfest i nye møblene i Gråstua.

Stua er minst like hyggelig å være i som før! Andre måltider ble inntatt utendørs, så vi har til gode å teste ut nye møblene i Peisestua. Bra stemning!