Aalesunds Skiklub

Velkommen til Hjørundfjorden MS Trollfjord!

Søndag 16. september ønskes Hurtigruten velkommen til Hjørundfjorden. Leder for hyttestyret i AaSK, Arild Eidset. kom på ideen om vardebrenning som velkomst. Han inviterer til å bli med på det spektakulære stuntet. 

 

– Vi pakker røykbluss i sekken, og går på toppene som kranser fjorden(e). Når Hurtigruten siger inn fjorden tenner vi røykblussene og oransj røyk stiger til værs som en stille salutt til skipet og dens passasjerer, forklarer Eidset. 

Arild Eidset startet lanseringen av arrangementet på Facebook, og interessen ekspolderte. I løpet av ei uke er invitasjonen gått ut til 3000 personer, 230 personer har satt seg på "kanskje", og 236 personer hadde onsdag 22. august meldt seg på som deltakere.

Når det nærmer seg vil deltakerne samles på Standalhytta for siste planlegging, synkronisering og utdeling av røykbokser. Måtte bare værgudene stå oss bi!

Skulle været bli dårlig går istedet turene til nærmeste neset under tinden man egentlig skulle bestige. Følg oss på facebook, der vil du bl.a. se hvem som vil gå de forskjellig toppene, ca 20 i tallet.