Aalesunds Skiklub

AaSK på Vinter Kick Off i Ålesund

opplevelserGlad i skiopplevelser? Glad i naturopplevelser? Generelt glad i opplevelser? AaSKs fikk presentert klubben og klubbaktivitetene på egen stand under Vinter Kick Off i Sparebanken Møre Arena 12. og 13. oktober. 

 


Se mer på facebook: http://www.facebook.com/marit.tonheim#!/events/188094167992343/?fref=ts 


Vinter Kick Off er et samarbeidsprosjekt mellom leverandører av vinteropplevelser, hovedsaklig fra Sunnmøre, og sportskjeden Platou Sport AS.AaSK var først og fremst med for å gi deltagerne et bilde av det flotte og allsidige tilbudet som skiklubben representerer – ikke minst med utgangspunkt i klubbhytta på Standal. Området rundt hytta er et eldorado for dem som liker å fredes i alpint landskap, sommer som vinter.

Klubben fikk også vervet nye medlemmer. Andre som vil melde seg inn, kan benytte innmeldingsfunksjonen som ligger ute i venstremenyen.

På kickoffet presenterte AaSK også aktivitetskalenderen for 2013. Merk at denne kan få noen justeringer, men arrangementene som den skisserer skal gjennomføres. Oppdatert informasjon vil bli lagt ut fortløpende på AaSKs nettsider.

Ski_pa_sekk Mot_svinetinden Kolaas3


Velkommen til AaSKs stand, og ikke minst: Velkommen til en begivenhets- og opplevelsesrik vinter i Sunnmørsalpane!    Aktivitetskalender