Aalesunds Skiklub

Vel gjenomført høstdugnad

IMAG0268Årets høstdugnad er gjennomført, og til tross for vinterlige forhold fikk dugnadsgjengen gjort hytta klar for vinteren. Og vel så det.

 Sjekk ut bildene på AaSKs Facebookgruppe. 

Hjertelig takk for laget, og ikke minst or god stemning - og bidragene til å gjøre hytta triveligere å være på: Egil, Aleksandra og Michael, Karsten, Maria og Marine og Mathias, Trond og Emilie, Erik og Aksel og Jens, Uwe og Marit og Odin og Lukas, Max, Justyna, Stephan og Gunnhild, Pimmen og Ida og Hilde, Kai Ove, Frode.

Utførte oppgaver:


Inne:
Fjernet tagging, festet dørklinker og ledninger. Skiftet vinduslås på 205. Festet dørklinke og monterte stige til overkøya på 207. Festet ryggplate i peisestua. Skiftet lufteventil på 101. Ryddet skibua. Ryddet kjelleren. Reparerte dørklinkene på DNT-fløya. Smurt alle dørhengsler og vridere. Rammet inn og hengte opp evakueringsskilt på rommene. Rammet inn og hengte opp vaskeinstrukser. Alle senger har gode madrasser, dyner og puter. Hengte opp magnetlist til kniver. Reparerte to stolseter.


Ute: Tok ned strømgjerdet. Saget ned grantrær vest for hytta, kuttet opp i stokker, brente kvist. Nå ser vi sola på ettermiddagstid! Dekket den gamle bålplassen med grus, bygde ny grue. Stablet inn 10 paller med tørr ved. Saget ned bjørketrær syd for hytta; nå ser vi Standaleidvatnet!

Så da er det bare for vinteren å komme!