Aalesunds Skiklub

Resultater Standalrennet 2019

Andreas Dimmen 2 Foto May Linn HårvikVeteranen Andreas Dimmen, som kjører for Stranda IL, var raskest av alle deltagere på årets utgave av Standalrennet. Raskeste kvinne – Kristina Slinning (AaSK) – brukte bare tre sekunder mer ned Fingersida.

Les mer …

Velkommen til det 74. Standalrennet

11010311 10204102138536696 6717686079386194091 oNeste år er det storslått jubileum, når Norges lengstlevende fjellskirenn, Standalrennet, blir arrangert for 75. gang. Men først skal renn nummer 74. arrangeres. Bli med på generalprøven til jubileumsrennet, lørdag 30. april!  

 

Les mer …

Resultatliste Standalrennet 2018

StandalrennetSTRÅLENDE HUMØR OG PRESTASJONER, TROSS AMPUTERT LØYPE
Årets utgave av Standalrennet ble kortere enn planlagt, grunnet truende forhold. Likevel ble det et renn som var preget av smil, idrettsglede og gode prestasjoner. Helt i Standalrennets ånd!

Les mer …

Velkommen til toppturhelg og Standalrennet 2015

Kopi av Standalrennet 1

Lørdag 2. mai arrangerer Aalesunds Skiklub det 73. Standalrennet. Her finner du informasjon om rennet, samt lenke til påmelding.

 

Samme helgen, fra 30. april, er det toppturhelg med mange spennende turer. Merk at det er egen påmelding til toppturhelga.

Les mer …

Resultatliste Standalrennet 2017

Her er resultatlisten for Standalrennet 2017 – som var renn nr 75 i rekken for arrangørene I Aalesunds Skiklub. På grunn av snøforholdene var det målgang på myra, nedenfor Fingersida. 

Les mer …

Standalrennet 2014

1Lørdag 3. mai går Standalrennet av stabelen; et spektakulært skirenn som går fra Fingerskaret til Standalhytta - med en høydeforskjell på cirka 700 meter. Det er 72. gangen AaSK arrangerer Standalrennet, som gjør det til Norges eldste skirenn.

Det blir klasser for fjelltelemark, alpint, snøbrett, samt at årets utgave vil være en del av markeringen av 100-årsjubileet for klubbhytta Ull – bedre kjent som Standalhytta.

Les mer …

Velkommen til det 75. Standalrennet

 Standalrennet 6 premieutdeling og after ski Det er jubileum på Standalhytta og hos Aalesunds Skiklub i år: Norges lengstlevende fjellskirenn skal arrangeres for 75. gang! Sett av dagen, og legg turen til Standalhytta lørdag 29.april.

 

Les mer …

Standalrennet 2012

Lørdag 28. april arrangeres et spektakulært skirenn som går fra Fingerskaret til Standalhytta. Høydeforskjell ca 700 meter. Aalesunds Skiklub arrangerer da sitt 71 Standalrenn og er med det Norges eldste skirenn. Klasser for fjelltelemark, alpint, snowboard.

Les mer …

Resultatliste Standalrennet 2016

Torstein Lianes var raskets av alle under Standalrennet 2016, med tida 2.40. AaSKs egen Kristina Slinning var raskeste dame (3.47), mens hardhausen Terje Myklebust var raskest i skibestigningskonkurransen (opp og ned). Han brukte 58:35 på turen, før han gikk opp igjen til Fingeren for å delta i alpinklassen . . .

 

Les mer …

Standalrennet 2011

Fra løypa under Standalrennet 2011Årets Standalrenn 14. mai ble en flott avslutning på skisesong på Standalhytta. Værmeldingene var ikke de beste for helga, men det viste seg å bli mye bedre enn forventa. Fredag ettermiddag slutta det å regne og været letta, så det ble en fint tur oppover Fingersida. Selv om børene med stikker var nokså tunge ble det en minneverdig tur med klyving til toppen av Fingeren som avslutning. Det var også bra vær på lørdagen med periodevis sol og god sikt. Snøen var fast og fin så det var like forhold for alle; både for de som deltok i det tradisjonelle Standalrennet og skibestigningskonkurransen.

Les mer …

Resultatliste 2006

DSCN0962Copy

Standalrennet 2006 var topp på mange måter. På vegne av Aalesunds Skiklub takker jeg for at så mange som 75 deltakere startet i årets renn. Også takk til alle tilskuere, og hjelpere under rennet. Ønsker dere alle tilbake neste år, til Norges Cup renn fjelltelemark, med start ved Kolåstind, og mål ved Standalhytta.

Les mer …

Vi trenger frivillige til Standalrennet

3. Stemning fra after ski Foto Tone Drabløs KopiDet 74. Standalrennet går av stabelen lørdag 30. april. For å få rennet i havn
trenger vi at mange medlemmer fra klubben blir med. I tillegg håper vi at det
er mange fra AaSK som blir med på selve rennet!

 

Les mer …