Aalesunds Skiklub

Påmeldingen til Standalrennet er åpnet!

Her finner du mer informasjon, samt påmelding til Standalrennet 2018

Standalrennet 1Har du lyst til å være med på landets lengstlevende fjellskirenn? Påmeldingen for det 76. Standalrennet er nå åpnet. Arrangementet går av stabelen lørdag 28. april – i de majestetiske Sunnmørsalpane! 

 Standalrennet er et spektakulært renn, som går i noen av de flotteste omgivelser som er mulig å oppdrive på Sunnmøre. Rennet går fra Fingerskaret til Standalhytta, med en høydeforskjell på cirka 700 meter. Det blir klasser for fjelltelemark, alpint, snøbrett og skibestigningskonkurranse (randonee). Traseen for sistnevnte går fra Standalhytta opp Fingerskaret og kjøring ned til mål ved Standalhytta.

– Alt ligger til rette for at dette skal bli et flott arrangement i år også. Arrangementskomiteen er godt i gang med arbeidet, og vi legger opp til en skifest som er like mye for dem som har lyst på en spektakulær opplevelse som for de med ambisjoner om gode tider og premier. Vi håper at skientusiaster fra hele regionen kommer til Standalhytta denne helgen, for det som også blir ei super helg, forklarer Erik Lunde. Han er formann i AaSK, og står i tillegg som rennleder for Standalrennet.   

Rundt selve rennet vil det være en del aktivitet på Standalhytta, med blant annet premieutdeling på terrassen ved hytta og påfølgende løpermiddag.

Klikk her for påmeldling