Standalrennet 2011

Fra løypa under Standalrennet 2011Årets Standalrenn 14. mai ble en flott avslutning på skisesong på Standalhytta. Værmeldingene var ikke de beste for helga, men det viste seg å bli mye bedre enn forventa. Fredag ettermiddag slutta det å regne og været letta, så det ble en fint tur oppover Fingersida. Selv om børene med stikker var nokså tunge ble det en minneverdig tur med klyving til toppen av Fingeren som avslutning. Det var også bra vær på lørdagen med periodevis sol og god sikt. Snøen var fast og fin så det var like forhold for alle; både for de som deltok i det tradisjonelle Standalrennet og skibestigningskonkurransen.


Tradisjonen tro var det løpermiddag på lørdag kveld. Menyen av som vanlig bacalao, og årets utgave var sædeles velsmakende. Sponset og tilberedt av Jangaard Export ved Leif Haagensen. Takk!

Stor takk til de som bidro til å gjøre Standalrennet til en suksess også i år. Vi har plass til både flere deltagere og arrangører neste år – det er også mulig å kombinere deltagelse og være med å  hjelpe til med arrangementet.

Beste tid herrer skibestigning: Kim Horntvedt - AASK - 1:24:59

Beste tid damer telemark: Kristina Slinning - AASK - 1:54

Beste tid herrer telemark: Terje Stokke - ETK - 1:33

Beste tid veteran herrer telemark: Terje Moe - ETK - 1:34

Beste tremannslag telemark: Terje Stokke, Terje Moe og Per Endre Woldsund (ETK)

Beste tid gutter alpint: Olav Standal Tangen - Volda alpin - 2:26

Beste tid damer alpin: Ida Elin Aamås - Sæbø IL - 2:45

Beste tid herrer alpin: Marius Strandmann - Åmdal IL - 1:33

Beste tid herrer snowboard: Jørn Aaen - ÅSK - 2:49