Topptur Mat & Vin – Høsten 2022

Årets utgave av Topptur, mat og vin går av stabelen fra 2. til 5. september. 

Det blir niende året at AaSK arrangerer Topptur, mat og vin-helg. Helgen har følgende innhold:

– Fredag: Middag og presentasjon av helgens turledere, deltagere og turer.
– Lørdag: Starter dagen med en liten Yoga økt (for de som ønsker). Frokost og smøring av niste. Minimum to toppurer (en forholdsvis enkel og en mer krevende). Vinsmaking på kvelden, med et cold climate tema. Her er fokus på viner fra Tyskland og Østerrike. 3 retters middag på kvelden.
– Søndag: Starter dagen med en liten yoga økt (for de som ønsker). Frokost og smøring av niste. Minimum to toppturer med ulike ferdighetsnivå.

Hvor vi legger turene vil avhenge av vær og ønsker fra deltagere. Dette beslutter vi i dagene før vi møtes og evt sammen på Standalhytta. 

Pris: Medlem kr 1 950,-. Ikke medlem kr 2 450,-.

Prisen inkluderer overnatting fredag til søndag, middag fredag og tre-retters middag lørdag, frokost og mulighet for å smøre nistepakke, vinsmaking med spennende viner, samt turer med turleder.

Alle turer krever gode fjellsko og turbekledning. Noen turer kan bli med tau og sikring for de som ønsker. Dette vil vi informere om før arr evt!
Ta med komplett sengetøy, dvs laken, dyne- og putetrekk. På Standalhytta er det selvfølgelig både dusj og badstu. Ta med håndduk. Evt drikke utenom vinsmaking må medbringes av den enkelte.

Påmelding  innen 17. august! Meld deg på her!

       

Aalesunds Skiklub | Postboks 264 Sentrum | 6001 Ålesund | Bank: Sparebanken Møre, konto nr. 3900 35 19175


Mobil leder: 97 73 08 01 | E-mail: post@aask.no