Det blir Standalrenn! Lørdag 30. mai!! Påmelding klar !

Det blir Standalrenn i 2020 også
Det er ingen grunn til å legge bort skia for i år. Ta turen til Standalhytta, og bli med på Standalrennet lørda 30. mai!

Styret i AaSK har bestemt seg for at det likevel blir Standalrenn i år. En litt improvisert og tilrettelagt utgave, men snøforholdene i fjellene gjør at det tradisjonsrike rennet kan arrangeres for 78. gang. Så sett av datoen 30. mai!

For noen er snø i mai ei pest og ei plage. For andre er det en berikelse. For dem som er glad i skiturer og skikjøring er det rett og slett ei gave å få forlenget sesongen. Og i de utfordrende tidene som har vært de siste par månedene gir det sene snøfallet en rekke kjærkomne muligheter. Det vil AaSK benytte seg av.

Med de gjeldende retningslinjene for arrangementer og antall personer som kan være samlet, åpnet det seg en mulighet. Vi har vært i kontakt med kommunelegen i Ørsta, og har fått deres velsignelse til å gjennomføre et forenklet og tilrettelagt arrangement, der vi tar alle nødvendige hensyn. Så da svinger vi oss rundt.

I skrivende stund er snøforholdene gode for arrangering av renn. Dette kan fort endre seg, men alt tilsier at det skal la seg gjøre å gjennomføre et forenklet renn i Fingreskaret. Avgjørelsen om klasseinndeling, startpunkt, trasé og målgang blir derfor tatt inn mot rennet.

Retningslinjene fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet gjør at det blir et noe amputert opplegge. Det vil blant annet si at vi bare kan ha 50 personer med på arrangementet. Det vil si 50 personer inklusive arrangementskomiteen. Det gjelder altså å være så tidig ute som mulig for å sikre seg plass.

Det vil også få noen konsekvenser for rammene rundt selve rennet, men premieutdeling og en festmiddag for deltagere og arrangører blir det lagt til rette for – med nødvendig avstand og tiltak for å møte de kravene som stilles. Det vil også bli begrenset mulighet for overnatting på Standalhytta.

Vi kommer tilbake med mer informasjon og påmelding når mer er avklart. Men inntil videre: Sett av lørdag 30. mai. 

DET ER KLART FOR PÅMELDING !!

Trykk HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *