Sesongstarthelg med foredrag og utstyrsprat – 18. til 20. November

Det nærmer seg vinter og ny skisesong.  Og det markerer vi med å invitere til Sesongstarthelg på Standalhytta helga 18. til 20. november.

Dette er et arrangement som etter tradisjonen har blitt kalt årsavslutning, men vi velger å være optimistiske nok til å tro at vi kan få hvite topper med oss og at vi derfor kan invitere til det første klubbarrangementet for skisesongen 22/23!

Helgens fremste fokus vil være å samle likesinnede for å feire vinterens anmarsj.

Det kanskje er vel optimistisk å tro at det er kommet snø i slike mengder at den kan brukes til skiaktiviteter, men det er jo lov å håpe.  Og om det ikke blir slik ønsker vi heller å bruke energien på dugnadsarbeide.  På arbeidslista står da i tilfelle oppgaver ute og inne, maling, rydding, skogsarbeid m.m.  Oppgaver velger og fordeler vi avhengig av hvor mange vi blir, hvordan været er, hva den enkelte har lyst til å gjøre osv.

Lørdag ettermiddag / kveld vil det bli holdt foredrag.  Hvem, hva og hvordan er ikke endelig bestemt, men tema ski og utstyr er aktuelt.  Her vil vi kanskje også benytte oss av våre egne ressurser.

Kanskje blir det også film, men vi ønsker helst aktiviteter der alle kan delta med spørsmål og i diskusjoner.

Det vil også bli gitt en presentasjon av terminlista for vinteren, og ikke minst en liten diskusjon rundt planer for det kommende Standalrennet, som vil bli det 80-ende i rekken (NB! Sett av 1. mai helga)

Lørdag kveld markerer vi at det går mot jul, og lager tradisjonell julemat, pinnekjøtt og svineribbe med tilbehør.

Vi håper at så mange som mulig, av både nye, gamle, unge, barn, voksne og godt voksne blir med. Hytta og klubben har plass til alle (men førstemann til mølla på sengeplass så klart).

Klikk på LINK for påmelding.

Husk å responder på arrangementet på Facebook for å få oppdatert informasjon løpende

Forutsatt deltagelse på dugnad dekker klubben alle kostnader til mat og opphold. Dersom det ikke blir dugnad vil vi be om et bidrag til dekning av mat. Beløpet bestemmer vi i så fall på hytta (spleis).

Vi ønsker også at alle som ønsker å være med er medlemmer i klubben.  Er du ikke medlem for 2022 kan det betales kontingent for 2023 (https://www.planyo.com/booking.php?calendar=37241).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Aalesunds Skiklub | Postboks 264 Sentrum | 6001 Ålesund | Bank: Sparebanken Møre, konto nr. 3900 35 19175


Mobil leder: 91 51 62 42 | E-mail: post@aask.no